5 uitdagende hiking routes in Montenegro die je gedaan moet hebben

1. Grbaja-vallei

Deze hiking route begint in het hart van de Prokletije-bergen in nationaal park Prokletije. Het is een makkelijk te volgen wandeling die vanuit de Radnicki-berghut begint, verdergaat tot Volusnica (1.879 meter hoogte) en bij Popadija, vlakbij de Albanese grens, eindigt.

2. Bobotov kuk

Dit is een van de meest uitdagende hikingroutes in nationaal park Durmitor. De hoogste punt die je kunt beklimmen is Bobotov kuk met 2.523 meter. Het beste startpunt voor deze route is vanuit het Zwarte Meer in Durmitor.

3. Biogradsko Jezero naar Razvrsije

Één van de vele pittoreske hiking routes in de bergen van Bjelasica. De excursie begint bij Biogradsko Jezero en eindigt in Razvrsje op 2.033 meter hoogte. Een redelijk inspannende hikingroute van ruim 7 uur.

4. Orjen-gebergte

Geniet van het geweldige karstlandschap en het fantastische uitzicht op de Adriatische Zee. Deze hikingroute loopt vanuit de toppen van Herceg Novi tot Vratlo op 1.679 meter hoogte.

5. Durmitor

Voor een meer intensieve wandeling duik je het Durmitor-gebergte in. Een 3-daagse hikingroute waarbij de hoogste punten beklimt voor een prachtig uitzicht op het Skrcko Meer en het Jablan Meer.

Reageer via Facebook

reacties

Attention: please select an email list or enter a custom form code to show an email form here!

Reageer op dit artikel