6 plekken waar je tot rust komt in Montenegro

1. Beska-eiland

Een dagje op Gods bodem doorbrengen: neem een boottocht naar het Beska-eiland waar een handvol nonnen een afgezonderd leven leiden. Je zult hier gemoedsrust vinden in de kleine kerk en nadenken over alles wat je hebt ervaren tijdens je reis of kom gewoon tot rust door naar de mooie wilde granaatappelbomen te kijken.

2. Puro strand

Je hebt vanuit dit zwembad een fraai uitzicht op de bergen die de Baai van Kotor sieren. Geniet van een massage of ontspan gewoon lekker terwijl je luistert naar de golven die op slechts een paar meter tegen de grote jachten aankomen. Het Puro strand in Tivat biedt luxe ontspanning.

3. Dobra Voda

Als de bloei eind mei eindigt, kleurt de weg langs de kust geel. Zoek een mooi plekje uit in de rustige baai van Dobra Voda en pak een deken voor je picknick en geniet van het betoverende uitzicht.

4. Buljarica

De veranderende wind en de lange, ongerepte baai in Buljarica zijn een zegen voor je longen en de eigenaar van het kleine Savojo Hotel zorgt met een massage op het strand om van je eventuele rugpijn af te komen.

5. Trg Nikole Durkovica

Het Nikola Durkovica plein in Herceg Novi, die vroeger de naam Zoute Plein droeg, is de perfecte plek om te ontspannen en te lezen. De kleine boekhandel So heeft ook een grote collectie buitenlandse titels. Nadat je een boek uitgezocht hebt, ga je aan één van de vele cafés rond het plein zitten. Neem een kopje koffie en zoek een plekje onder het zonnescherm om je te onderdompelen in je nieuwe aankoop.

6. Igalo Instituut

Een team van artsen en fysiotherapeuten in het Igalo Instituut zorgen al meer dan zes decennia voor hun gasten. Modderpakking en aromatherapie zijn slechts twee van de vele mogelijkheden.

Reageer via Facebook

reacties

Attention: please select an email list or enter a custom form code to show an email form here!

Reageer op dit artikel